Vänsterpartiet i Karlskrona

1:a Maj - Arbetarnas högtidsdag

Kategori: Politik - Karlskrona

Vänsterpartiet i Karlskrona höll traditionsenligt sitt firande enligt tidigare års vanor:
 
  • Vi samlades vid Centralstation och tågade upp mot Klaipedaplatsen klockan 10:30 ledda av vår eminenta konferencier och talkörsledare Johan Eriksson Ombudsman från SEKO. Han är en eminent demotågsledare och vet hur man får ut ett politiskt budskap i ett demonstrationståg. I år samlade tåget ca 60 personer enligt pressen och enligt min egen uppfattning så kan det mycket väl stämma
  • Väl uppe på torget så såg det först tomt ut i bänkarna, men efterhand så fylldes alla bänkar samt det stod fullt med folk runt omkring tält och bänkar samt även bakom bänkarna. Uppskattningsvis var det runt 150-200 personer som samlats på Klaipedaplatsen.
  • De som talade var Åsa Gyberg Karlsson (Gruppledare), Ulf Hansson (KF-ledamot och ledamot av Kultur och Fritidsnämnden), Emma Hilborn (Partiföreningens Ordförande och ledamot av Äldrenämnden), Tonnie Philipsson (ersättare i Miljö- och Samhällsbyggnadsnämnden) samt huvudtalare Sara Högelius (ledamot av Partistyrelsen)
  • Mellan talen så spelade vår eminente musiker Caj Karlsson
  •  
    Innan Sara kom på plats så fanns det en lucka så vår eminente Ordförande för Distriktet höll ett spontant tal för att fylla ut det tomrum som helt spontant dök upp.
     
     
    I övrigt så bjöd dagen på Vegans linssoppa, Bullens korv med bröd, ketschup och senap samt kaffe, dricka och kakor. En lyckad dag för samtliga. Väl mött nästa år hälsar Partiföreningsstyrelsen.
     
Kommentera inlägget här: